06-27870923 info@bookhelpline.nl

Wie is Book Helpline?

Passie voor boeken

Wij houden van boeken en schrijven zelf ook! We weten hoe geweldig het is om je eigen papieren boek vast te kunnen houden. In de negen jaar dat we bestaan, heeft Book Helpline honderden boeken geredigeerd en vaak ook geholpen met het uitgeven ervan. Daar zijn we heel trots op!

Book Helpline is een bedrijf van Judith Henstra. Zij heeft taalpsychologie gestudeerd en heeft een passie voor boeken en taal. Ze heeft vijftien jaar in Engeland gewoond en gewerkt.

Book Helpline heeft een vast team van professionele, freelance redacteuren, waarvan de meesten in Engeland en Amerika wonen. Het zijn native English speakers die geen Nederlands kennen en daar dus niet door beïnvloed worden. De meeste zijn zelf ook schrijver.

We helpen zelf-uitgevende schrijvers een kwalitatief goed boek te publiceren.

Een boek uitgeven kan tegenwoordig iedereen. Wij vinden het belangrijk dat als je de moeite doet om een boek te schrijven en uit te geven, dat dat het best mogelijke boek wordt. Zowel als het gaat om het verhaal als om de taal. Zo krijg je blije lezers, goede reviews, en bereik je een groter publiek. 

Onze missie is om jouw manuscript naar een hoger niveau te brengen door een kwaliteitsslag te leveren, zodat je je boek vol vertrouwen kunt publiceren, je trots kunt zijn op het resultaat, en je lezers geïnspireerd worden door jouw boodschap.

Thanks to Book Helpline for helping me with editing and publishing my first book. Judith and Ginny were easy to work with and provided great feedback and guidance

Tim Horger

The House of Many Doors

Book Helpline is a wonderful service, and a must for self-published authors. 10/10

Michael Rhodes

Eyes of Light

Het best mogelijke boek

Wil jij ook een boek dat internationaal een goede indruk maakt en mensen inspireert over de hele wereld? Neem dan contact op zodat we snel voor je aan het werk kunnen.