06-27870923 info@bookhelpline.nl

Contact

Jouw Engelstalige boek, artikel of website is (bijna) klaar!

Laat het door ons nakijken. Wij helpen je er een goede Engelse tekst van te maken. 

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Stuur daarvoor het werk dat je wilt laten nakijken naar ons toe. Een gedeelte (liefst uit het midden van de tekst) mag ook. 

Email ons nu! info@bookhelpline.nl

Misschien weet je zelf al of je de tekst alleen wilt laten corrigeren of dat je ook feedback wilt om het betoog/de inhoud verder aan te passen voor een nog betere leeservaring.

Zo niet, dan adviseren wij je graag. 

Je kunt ook bellen voor een eerste kennismaking en eventuele vragen. Wij kunnen pas een offerte maken als we de tekst gezien hebben.

Bel ons! 06-27870923

Ook als je boek nog niet klaar is en je al wel wat vragen hebt, mag je ons altijd schrijven of bellen voor advies. 

We helpen zelf-uitgevende schrijvers een kwalitatief goed boek te publiceren.

Onze missie is om jouw manuscript naar een hoger niveau te brengen door een kwaliteitsslag te leveren, zodat je je boek vol vertrouwen kunt publiceren, je trots kunt zijn op het resultaat, en je lezers geinspireerd worden door jouw boodschap.

Book Helpline is een Nederlands bedrijf dat al negen jaar bestaat. Ons vaste team van redacteuren zijn native speakers (VS, VK) met een universitaire opleiding, die al jaren als redacteur werken. De meesten zijn zelf ook schrijver.

Great editing, advice and guidance from @bookhelpline that really helped raise my book to the next level
Darren Stapleton

Blood on Borrowed Wings

#Indie #authors: Looking for editors? I was blessed to work with brilliant Ginny of @bookhelpline #amwriting #writerslife #writingtips #book
Teymour Shahabi

The Secret Billionaire (en andere boeken)