Over Book Helpline

De meeste van onze klanten zijn van plan hun boek zelf te publiceren. Andere klanten zijn van plan naar een traditionele uitgeverij te stappen, maar dan wel met het beste boek dat erin zit, om de kans op slagen te optimaliseren. En jij?

Book Helpline helpt jou om van je boek een succes te maken door feedback en begeleiding. We vertellen je niet alleen wat de verbeterpunten zijn, we geven je ook aanwijzingen hoe deze aan te pakken. En natuurlijk hoor je ook wat er al heel goed is aan jouw boek. We hopen je te inspireren en te helpen om een prima laatste versie te creëren.

Wij bieden een volledige redactieservice dus wanneer je de laatste aanpassingen hebt gemaakt, kunnen we het manuscript voor je corrigeren zodat het klaar is om gepubliceerd te worden.

We zijn vriendelijk en benaderbaar en altijd bereid wat extra's te doen. Projecten kunnen vaak op korte termijn begonnen worden, vooral de kleinere (onder de 30.000 woorden).

Book Helpline bestaat sinds augustus 2013 en is een bedrijf van Judith Henstra (KvK 58495452). In drukke tijden worden andere ervaren redacteuren ingeschakeld om bij te springen. We hebben verschillende typen publicaties geredigeerd, waaronder fictie en non-fictie, memoires en korte verhalen. Een aantal van deze publicaties staat onder Klantenfeedback. Daar zie je ook Engelse publicaties staan, want we redigeren en corrigeren ook Engelse manuscripten.

Neem nu contact op om te zien wat Book Helpline voor jouw boek kan doen.

Contact

Vertel ons hoe ver je met je boek bent! Of stel een vraag. We vinden het leuk om van je te horen.

Voor meer informatie kun je e-mailen met info@bookhelpline.nl. Je kunt ook bellen of sms'en naar 0627870923.