Redactiediensten

Story Feedback:€15/1000 woorden

Onze Story Feedback dienst bestaat uit een verhaalanalyserapport en een verhaalredactie met feedback in de kantlijn van het manuscript (zie voorbeeld). Het verhaalanalyserapport geeft feedback en aanwijzigingen met betrekking tot plotlijnen (voortgang van het verhaal, samenhang en afwikkeling), de personages (geloofwaardigheid, motivatie), gebruik van dialogen, tempo, en lezerinteresse. De redacteur geeft haar mening over de kwaliteit en publiceerbaarheid van het manuscript in zijn huidige vorm. De feedback in de kantlijn helpt je bij het aanpassen van de details van het verhaal om te zorgen dat alles duidelijk en logisch is en een samenhangend geheel vormt.

Copy Edit:vanaf €15/1000 woorden

Copy editing is een onmisbare stap op het pad naar publicatie. Het zorgt ervoor dat je lezers zich in het verhaal verliezen zonder afgeleid te worden door fouten in de tekst of onduidelijkheden. De redacteur leest jouw manuscript zorgvuldig door om fouten in de grammatica, spelling en interpunctie op te sporen en te verbeteren. De redacteur brengt, waar nodig, ook veranderingen aan in de tekst om die vloeiender te maken. Ook de woordkeus wordt zonodig aangepast (zie voorbeeld). Ook wordt gespecialiseerde redactiesoftware gebruikt om een aantal aanvullende controles uit te voeren (bijv. gebruik van hoofdletters, afbreken van woorden, afkortingen, ontbrekende aanhalingstekens).

All-in-one Editing Package:vanaf €28/1000 woorden

Dit is een uitgebreide redactie die bestaat uit een Story Feedback ronde gevolgd door een Copy edit van je uiteindelijke versie. Tussen de twee rondes in ga je zelf aan de slag om veranderingen te maken op basis van de feedback uit de eerste ronde. Tijdens deze revisieronde kun je vragen stellen aan je redacteur. De redacteur geeft feedback op de veranderingen in de nieuwe versie voordat ze aan de Copy Edit begint.

Proefleesronde:€10/1000 woorden

Na de Copy Edit en het All-in-One pakket bieden we nog de mogelijkheid tot een laatste proefleesronde van je gehele manuscript door een tweede redacteur. Deze leest het manuscript zorgvuldig door om eventuele achtergebleven fouten te verbeteren.

Omslagontwerp

Wij mogen onze klanten 25% korting bieden op een boekomslag dat speciaal voor jou gemaakt wordt door onze partner WordSugar Designs.

Prijzen

Om snel te zien wat de prijs zou zijn voor het redigeren van jouw boek, vul je hieronder het aantal woorden van je manuscript in. Onze prijzen gaan ervan uit dat je tekst minimaal 10.000 woorden bevat.

Aantal woorden